Ketilsøe Automobiler ApS

Finansiering


Ønsker du din nye bil finansieret eller leaset er vi også behjælpelig med dette.

Der er mange forskellige aspekter indenfor finansiering, hvorfor det for den enkelte kunde kan virke uoverskueligt. Ketilsøe Automobiler kan tilbyde alle former for finansiering - så er der tale om flexleasing, erhvervsleasing eller almindelig finansiering via leasingselskab, vil vi gerne være behjælpelig med dette.

 

Finansiel leasing til erhvervsvirksomheder

Finansiel leasing er leasingaftaler, hvor virksomheden for en fast måndelig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste virksomhedens likviditet. Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasinaftalen, men virksomheden har selv risiko og ansvar for bilen, f.eks. i forbindelse med den løbende vedligeholdelse. Efter endt leasingperiode skal virkesomheden anvise en køber til bilen, til den aftalte restværdi.

 

Finansiering til private og erhverv

Via vores eksterne samarbejdspartner tilbyde meget attraktive lånemuligheder ved køb af bil. Få et lånetilbud og hold det op mod hvad dit eget pengeinstitut kan tilbyde. Som hovedregel skal der minimum lægges 20% i udbetaling, men kontakt os venligst for beregning af lånet.

Udviklet af Bilinfo